Barfotalöpning i strandkanten

Vilken dag! Först en skön och lugn frukost hemma på altanen. Sedan åkte vi till Motala och Varamon. Där blev det först 3 km barfotalöpning i strandkanten och sedan afterrun bad i ett mycket kallt Vättern. Hörde av någon att det bara var 18 grader. Det kändes, benen domnade nästan… Ett supergott afterrunsnack från Kraftbar. Så gott att det smakar godis, fast ändå är nyttigt. Sedan blev det sol och bad några timmar. Mest sol, men två kalla dopp till blev det. Kaffe på stranden är inte heller fel. Lycka att ha rester från gårdagen, så lunchen blev grillad kyckling, sallad och tzatziki. Vi var relativt ensamma mellan kl. 9-11, sedan fylldes det på med folk konstant. En mycket bra dag! //Vickan

Barfotalöpning i strandkanten

Fotsteg i sanden

Vickan

Afterrun bad – sprang ut i det 18-tradiga vattnet. Uppfriskande kan man säga. Snygg träningsbränna jag har efter sporttoppen va?!? 😜

afterrun bath

Spradade

Vättern

Godaste afterrun snack från Kraftbar!

Afterrun snack Kraftbar

Här satt jag bra idag! En favvohandduk från Wilma & Louise.

WilmaLouise handduk

Varamon

Grillad kyckling, sallad och tzatziki till lunch på stranden. Lyx med rester från gårdagens middag med vänner.

Lunch på stranden

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras