Kraftbar

Kraftbar är en perfekt energibar att äta efter ett träningspass eller som mellanmål (funkar som efterrätt också😉). Det som känns extra roligt med just Kraftbar är att både Johannes och Sara är min ”gamla elever”. Johannes var jag mentor för i tre år och Sara hade jag i idrott. Tänk att deras idé att göra egna bars slog igenom med buller och bång. Och med all rätt – för de är så fantastiskt goda och dessutom ekologiska och utan tillsatser. De är tillverkade av Johannes och Sara själva och finns i sex olika smaker. Jag är så imponerad över deras arbete och slutresultat. TACK Johannes och Sara för grymt goda och bra energibars🌟. //Vickan

Kraftbar

Kraftbar hasselnöt

Tack från Kraftbar

Det gäller att matcha sin Kraftbar med övrig utrustning… 😉 Idag blev det rosa!

Kraftbar hallon och mandel

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras