Löpning hela vägen upp

Jag slutar vid lunch på fredagar, men idag arbetade jag heldag. Eftermiddagen ägnades åt 100% Ren Hårdträning. Det är spännande att få kombinera mitt stora idrottsintresse med jobbet. Att hålla idrotten 100% ren känns som en självklarhet upphöjt i 100. När jag kom hem bytte jag snabbt om till löparkläder och ville krama ut det där lilla extra av en fredagstrött hjärna. Det blev löpning hela vägen upp för Familjebacken. Jag fick stanna en gång på mitten och andas djupt. När jag stod på toppen och chippade efter andan darrade benen sådär skönt efter total urladdning i kroppen. Ett fredagshopp för att hoppa in helgen och för att sprida glädje i kroppen. De går verkligen inte att hoppa och inte bli glad… 😃 //Vickan

Löpning

Running

Löpning hela vägen upp

Garmin Connect

Blå himmel

Salomonrunning

Flugsvamp

Fredagshoppet

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras