Intervallerna blev ett hjärta

Ikväll har vi haft terminens 8:e Runacademypass. Vi körde fyra olika intervaller med grupperna, parintervaller, korta intervaller, evighetsstafett och kort intervall med styrka. Deltagarna uppskattade upplägget och det var kul att vara ledare. Häftigt att se utvecklingen i löpteknik, att se att orken blir längre och farten högre. Att få vara med på deltagarnas löparresa är fantastiskt kul. Tänk att dagens intervaller blev ett hjärta. Jag som löpcoach sprang inte med deltagarna, utan lite kors och tvärs för att hinna se alla och för att kunna peppa ordentligt. Utan att veta om det, så blev det ett hjärta när jag kollade i Garmin-appen efteråt. Det är verkligen kärlek till löpning och till att få vara löpcoach. //Vickan

Löpcoach Runacademy

Intervallerna blev ett hjärta

Dagens intervallpass

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras