Födelsedag 191112

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag 191112. Jag vaknade av det mest kärleksfulla jag vet – ”skönsång” av mina två tonåringar och min man med bricka på sängen. Tänk att något så ostämt och falskt kan vara det finaste jag vet…

En intensiv arbetsdag och sång av kollegorna i matsalen följdes av en löptur med invigning av nya löparskorna Asics Gel-Nimbus 21 winterized och nya 2xu tightsen med reflex X. Att jag dessutom har fått redan på att jag från och med idag är nya ambassadör för Suunto toppade verkligen födelsedagen. Naturligtvis var klockan på armen under dagens löprunda i mörkret.

Vi avslutade firandet med att äta på favoritrestaurangen, helt enligt tradition på min födelsedag. Jag är så glad och nöjd över min dag. Trots, att jag gärna vill stanna i ålder, så känns det bra att bli ett år äldre. //Vickan

Födelsedag 191112

En nyvaken och överraskad Vickan!

Födelsedagspresenter

Berlock löpare

Mannen hade köpt en så fin silverberlock av en löpare. Och dessutom favvoskorna i vinterupplaga. Lycka.

Asics gel-Nimbus 21 winterazed

Födelsedagslöpning

Känslan är mer än utmärkt, att få vara Suuntos nya ambassadör.

Suunto5

Asics och 2xu

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras