Julkalender 2019

En gång är en gång, men två gånger då är det en tradition. Jag fick otroligt mycket positiv respons på förra årets aktiva julkalender #happyjulkalender2018, så jag kör en även i år. Happy står såklart för en del av mitt bloggnamn, men även att man blir HAPPY när man tränar. Tänk att få känna lycka varje dag fram till jul genom att göra övningarna i julkalendern! Det blir ingen exakt repris, då jag gärna vill förnya mig och göra lite annat. Några saker kommer ni dock känna igen – kan ju ibland också vara dumt och ändra ett vinnande koncept😉. Jag hoppas att ni hänger på i år och sprid gärna denna aktiva julkalender. Fysisk aktivitet varje dag fram till jul kommer göra att vi känner oss pigga och glada den sista mörka och kalla månaden på året. Årets #happyjulkalender2019 startar om exakt två veckor!

Du gör naturligtvis övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. Mitt mål är att vi ska vara lite aktiva varje dag fram till julafton. Ibland är träningen för den dagen lite mindre och ibland lite mer. Det är datumet som styr. Det kommer ett blogginlägg varje dag med information och instruktioner om dagens fysiska aktivitet. Det kommer att finnas förslag på hoppfria varianter, de dagar det är hopp med. För mig är intervaller löpning, men vill du hellre powerwalka, cykla/spinna, köra på crosstrainer eller roddmaskin så gör du det. Det ska kännas bra för dig! Om du lägger upp bild eller film på Instagram, tagga gärna #happyjulkalender2019.

Hoppas att du får en HAPPY DECEMBER! Kram från Vickan

Julkalender 2019

8 kommentarer
    1. Så glad jag blir att du gillar min #happyjulkalender2019! Vi kommer att få en riktigt HAPPY december! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras