Intervallerna på löpbandet

Dagens lucka genomfördes inomhus ikväll, då mörkret och regnet inte lockade alls. Intervallerna på löpbandet var faktiskt jobbigare, än när jag körde samma pass utomhus i helgen. Det var första gången jag sprang ett långt pass på löpbandet.

Intervallpasset bestod alltså av:
12 min uppvärmningsjogg
12 st intervaller x 1 min
30 sek gåvila mellan intervallerna
12 min nedvarvningsjogg

42 min träningspass, som blev mycket svettig och lite stela ben. Benen känns mer stumma av att springa på löpbandet, än på skogsstigar.

Intervallerna på löpbandet

Jag glömde att ta på Suunto5 löparklockan, så min Apple watch fick agera träningsklocka idag. Här nedan är tidtagningen för själva intervallerna med gåvila. Det tog 18 min. Efter 5 intervaller trodde jag inte att jag skulle orka mer än hälften. Men tänk vad fantastisk kroppen är som orkar så mycket mer än vad man tror! Alla 12 intervaller genomfördes och jag känner mig galet nöjd. Och skönt trött och svettig. //Vickan

Intervallerna

Intervallpass

Svettig

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras