3:e advent – Vinn ett FlipBelt

Idag är det tredje advent. Tredje ljuset är tänt och idag har vi stor adventsfika här hemma enligt tradition. Det är nu dax för decembers tredje tävling: 3:e advent – Vinn ett FlipBelt. Jag älskar mina FlipBelt och har en på mig varje löppass. Jag använder dem också när jag har byxor utan fickor eller när vi är på resa. Perfekt att ha mobil och andra värdesaker i den när man är på resande fot. Vinsten är ett FlipBelt Zipper i valfri färg + en tillhörande vattenflaska.

För att tävla behöver du svara på frågan:

 • Nämn tre tillbehör som finns till FlipBelt.

Du kan tävla i en kommentar här på bloggen, i en kommentar på facebook under tävlingsinlägget och på instagram vid tävlingsbilden. Alla har lika stor chans att vinna, oavsett vart du skriver ditt svar. Tävlingen avslutas 20/12-19 kl 18.00. Vinnaren redovisas på bloggen och på instastory under fredagskvällen.

Tipsa gärna om tävlingen genom att tagga en eller flera vänner på instagram eller facebook. Följ gärna @flipbelt och @life_in_a_happy_way på instagram. //Vickan

191220: 

🌟TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD🌟
Grattis @ellan72!

 

VARMT LYCKA TILL!
#happyadvent2019

3:e advent - Vinn ett FlipBelt

5 kommentarer
 1. Wow, vilken fin tävling! Jag har aldrig hört talas om detta. Ett sånt bälte är ju perfekt!! Man kan köpa till Flipbelt wallet, Flipbelt running light, Flipbelt bottle. Och många fler tillbehör 🙂 Glad 3e advent!

 2. Hejsan,
  3 superbra tillbehör till Flipbelt är t ex Flipbelt water bottles, Flipbelt running light och Flipbelt wallet.

  Hälsningar Ika

 3. Hej, ja precis som de andra skriver så finns det vattenflaskor, plånbok och snoddar att fästa saker med, typ nummerlapp. Funderat länge på om jag inte borde köpa och testa ett flipbelt då jag får lite ”ont” i armen efter långpassen med mobilbandet på överarmen. Det slutar alltid med att jag får springa och hålla både mobilen och bandet i handen, så ett flipbelt hade vart en bra julklapp 😉

 4. Hej ! Vad roligt med en tävling ! Har länge önskat mig ett Flipbelt då jag ibland kan domna på den arm jag har mitt mobilfodral. Tillbehör till Flipbelt är bland annat Flipbelt Wallet, vattenflaska och nummerlappshållare.
  God Jul 🎄
  Hälsningar
  Vasiliki

 5. Åh, ett sånt vill jag vinna!
  Tillbehör: plånbok, vattenflaska och löparlampa. Bre grejer alla tre!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras