Perfekt sätt att starta helgen på

Jag har haft en mycket välfylld och intensiv arbetsvecka. Då  är det extra skönt att springa och hoppa ur kroppen med en solig fredagslöpning och ett fredagshopp med utsikt. Jag sprang på skogsstigar vilket gjorde att hjärnan rensades ordentligt. Älskar’t. Deeply! Perfekt sätt att starta helgen på. //Vickan

Löpning

Fredagshoppet

Familjebacken

Lupiner

Sziols running

Yxbacken

Jag sprang på skogsstigar vilket gjorde att hjärnan rensades ordentligt. Älskar’t. Deeply! Perfekt sätt att starta helgen på.

Vi har ett aktivitetsutmaning på jobbet – ett rörelsebingo. En ruta på bingon är bodysaw denna vecka, så jag fick ta en styrkepaus i skogen idag.

Bodysaw i skogen

Känslan på löprundan och vädret var mer än utmärkt. Men idag kändes det som att jag inte kunde styra benen delar av rundan. Märklig känsla.

Suuntorun

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras