Summer Run 2020

Jag älskar aktiviteter som jag gör tillsammans med andra och som dessutom kan bidra till något viktigt och bra. Summer Run 2020 anordnas av Vitamin Well. Vi springer tillsammans på distans, någon gång mellan 1-7 juni. Du väljer själv vilken distans, när du vill springa, var du vill springa och om du springer själv eller med sällskap. Loppet är helt gratis, men förhoppningen är att man i samband med sitt lopp sänker en valfri slant till en av deras insamlingar. Du har även chans att vinna en massa fina priser. Här hittar du all info om Vitamin Well Summer Run 2020.

Insamlingarna – för att samla in pengar i kampen mot Corona – som Vitamin Well har valt är Radiohjälpen eller Barncancerfonden. Inte nog med att du kan vara med och bidra till en god sak, för alla resultat som registreras skänker dessutom Vitamin Well 50 kr till Radiohjälpens insamling (upp till 10.000 kr)! Bra där!!

Ikväll sprang Mackan och jag 10 km trail i kvällssol. Härligt! Vackert! //Vickan

Summer Run 2020

Heartandstamina

Löpning

Suunto5

Vitamin Well Summer Run 2020

Jag valde att skänka pengar till Radiohjälpen denna gång. I september anordnar vi, för femte året i rad, Run of Hope i Norrköping. Då går alla pengar oavkortat till Barncancerfonden.

Vitamin Well

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras