Save the date – 12 september

Nu är det äntligen anmält och klart, så save the date – 12 september! För femte åter i rad arrangerar Elmina, Anna och jag Run of Hope. Det känns jättekul att få styra ihop detta i år igen med dessa två tjejer. I år hoppas vi på rekord. Vi springer som vanligt i Ljuraparken i Norrköping. Mellan kl. 10.00 och 11.00 går, lunkar, joggar eller springer du fort – så många varv du orkar, vill och hinner. Ett varv är 365 m. Underlaget är packat grus, så det funkar alldeles utmärkt med barnvagn, rullator och rullstol.

Ta med alla du känner och hjälp oss att samla in pengar till Barncancerfonden – så att barn får fortsätta att vara barn. Barn och cancer hör INTE ihop. Tillsammans är vi starka och kan hjälpas åt. Tillsammans är bäst!

Nytt för i år är att du kan anmäla ett lag. Perfekt om ni springer hela familjen, kompisgänget, laget, löpargruppen, grannarna, föräldragänget, klasskamraterna eller jobbarkompisarna. Lagstart för 5 personer kostar 400 kr och Lagstart för 10 personer kostar 800 kr. En annan cool nyhet är att Run of Hope samarbetar med Springtime. Om du anmäler dig innan den 30 juni har du chans att vinna en fantastisk träningsresa till Portugal. Hur coolt är inte det?!? Jag drömmer om att få åka tillbaka!

Du behöver anmäla dig innan loppet. HÄR anmäler du dig! Om du inte väljer lagstart, så kan du välja mellan tre olika deltagaravgifter: liten 100 kr, mellan 150 kr eller stor 200 kr. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden.

HÄR hittar du information om vårt evenemang. Jag hoppas att vi ses i Ljuraparken den 12:e september kl. 10.00. //Vickan

Dave the date - 12 september

Run of Hope Vitamin Well

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras