En av de hetaste löparrundorna

Idag har jag nog sprungit en av de hetaste löparrundorna någonsin i Sverige. Termometern stod på 35 grader i skuggan. Så idag valde jag bort långa kompressionsstrumpor och linne. Jag hade nog smält bort om jag hade mer på mig. svetten rann nästa 30 min efter avslutat pass. Jag fyllde på ordentligt med resorb och vätska efteråt. Ett fredagshopp blev det såklart också. Nu är första hela arbetsveckan avklarad. Nästa vecka kommer eleverna – äntligen!

Jag känner mig halvbekväm med att springa bara i sporttop och inte ha linne på mig. Men på stranden har man ju ännu mindre kläder på sig och då är det ok… //Vickan

Sommarlöpning

En av de hetaste löparrundorna

Yxbacken

Fredagshoppet

Vickan

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras