Sofialoppet 2020

År 2020 kommer att bli historiskt. En av alla saker vi kommer att minnas är alla virtuella lopp. Jag tokgillar ändå att så många hoppar på denna våg och springer på egen hand eller i små grupper. Jag är ju egentligen ingen ”loppmänniska”, men har redan i år sprungit både Coronamilen och Midnattsloppet. Nu har jag även genomfört Sofialoppet 2020!

Du genomför ditt eget Sofialopp mellan den 7 – 13 september. Spring, lunka eller gå ditt eget Sofialopp vart du än är – ensam eller med andra i lagom stor skara. Sofialoppet är 5 km.

HÄR kan du läsa mer om Sofialoppet och anmäla dig!

Idag sprang Marcus och jag Sofialoppets vanliga banan. Det kändes kul att springa just denna runda. Dessutom kändes det fint att springa tillsammans med någon.

På lördag springer vi Run of Hope 2020. Det blir inget stort lopp av det heller i år, men vi är några som springer det tillsammans. Gå gärna in och bidra även där. Alla bidrag både till Sofialoppet och till Run of Hope går oavkortat till Barncancerfonden (eller om du väljer Cancerfonden på Sofialoppet). //Vickan

SofialoppetNkpg

Målgången:

Springa tillsammans

Sofialoppet 2020

Så här trött blev jag, när jag nästan persade idag – trots att det inte var någon tävling.

Vickan

Mitt sällskap och min ”hare” idag var Marcus:

Heartandstamina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras