Run of Hope 2020

Som så många andra lopp och sammankomster detta år, så blev även Run of Hope 2020 virtuellt. Alltså att man springer där det passar en själv mellan den 11-20 september. Vi skulle för fjärde året i rad ha arrangerat Run of Hope i Norrköping. Vi var sååå peppade att få spräcka förra årets insamling på 18.000 kr. Nu blev det ju varken som vi eller någon annan tänkt sig… Nästa år hoppas vi innerligt att vi kan köra som vanligt igen.

För att ändå få till lite känsla av att vi tillsammans är starka, så träffades Elmina och jag (som brukar arrangera tillsammans även med Anna) och sprang med våra familjer och några nära löparvänner. Det var en mycket god stämning i Ljuraparken, trots ihållande regn och runt 10 grader. En härlig känsla att få springa tillsammans med avstånd och hjälpas åt att bidra till att barn får fortsätta att vara barn.

Tack dagens löpare i Run of Hope 2020. Ett annorlunda, men lika viktigt lopp. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Tack till Vitamin Well som sponsrade oss med god och läskande dryck efteråt. Det smakade extra gott när vi hade sprungit i ihållande regn i en timme.

Jag fick ihop 28 varv i Ljuraparken, vilket blev drygt 10 km. Jag vände håll efter halva tiden, vilket var skön med lite ombyte.

Vill du hjälpa oss att bidra till vår insamling hos Barncancerfonden? Klicka in HÄR och sätt in valfritt bidrag. //Vickan

Run of Hope 2020

RUn of Hope 2020

Runofhope2020

#RunOfHopeLjura

Tack Vitamin Well för god och välbehövlig dryck efter loppet.

Vitamin well

Gänget som sprang idag + min man som är bakom kameran + några barn som satt i bilen och värmde sig.

Springa tillsammans

Min fina löparkompis Elmina.

Elmina Saksi

Run of Hope Ljura

Run of Hope Vitamin Well

Barncancerfonden

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras