Uppmärksamhetsvecka för 100 % Ren Hårdträning

I en liten del av min tjänst har jag uppdrag att arbeta förebyggande och främjande med dopning – 100 % Ren Hårdträning. Just denna vecka är det uppmärksamhetsvecka för 100 % Ren Hårdträning i Sverige. Då lägger träningsanläggningar, gym och aktiva lite extra fokus på att informera om att träna rent. Det är då även viktigt att informera om dopning, kosttillskott och energidrycker. Idag körde jag ett litet styrkepass här hemma. Jag är inte ute efter att bygga mycket muskler, utan att träna hållbart och ha ett friskt och aktivt liv. Oavsett vad man har för syfte med sin träning, så vill vi ju att all träning ska vara ren och äkta. Att det man presterar och det som syns ska vara gjort på ärlig väg och genom den egna prestationen. Det finns inga genvägar eller quick fix, utan för att få ett resultat man önskar krävs ofta hård träning och mycket disciplin. Att välja den ”enkla” och olagliga vägen genom preparat är inte en väg överhuvudtaget. Kan man stå där högt uppe på en prispall eller visa sin uppbyggda kropp och känna stolthet om man inte har gjort det på ärlig väg? Jag väljer definitivt 100 % Ren träning. Det spelar ingen roll vad man har för vikter, mål eller drömmar – att vara nöjd utan något preparat eller kostttillskott i kroppen är det jag tycker är riktigt! //Vickan

Uppmärksamhetsvecka för 100 % Ren Hårdträning

HÄR finns med information om 100 % Ren Hårdträning.

Styrketräning

Oavsett om du har 2, 5, 10, 15 eller 100 kg, så gör du ett bra jobb utifrån dina förutsättningar.

Skivstång

Hemmaträning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras