Lilla rundan Strömmen runt

Jag lade ner lite träningskläder i en ryggsäck och kastade in den i bilen innan jobbet. Hade ingen plan på var och hur jag skulle träna, men ibland är det ju bra att vara förberedd. Dagen var intensiv på jobbet och på lunchen skickade jag på vinst och förlust ett mess till Ann Sofie och frågade om hon ville hänga på och springa lilla rundan Strömmen runt efter jobbet. Jag fick svar på direkten – Ann Sofie hade nämligen tänkt samma sak och var på väg att skriva till mig. Snacka om sammanträffande! Vi möttes upp vid Himmelstalund och sprang först ett varv runt strömmen. Genom Åbackarna, in i Industrilandskapet, rundade Styrkjärnet och sprang på andra sidan strömmen tillbaka. Det blev nästan 5 km. Sedan tog vi oss upp till Folkparken, där vi ska ha vår Runacademyträning imorgon. Vi sprang runt och kollade belysta stigar och mätte avstånd. Trots belysning på de flesta stigar, så blev det lite för lummigt på några av dem. Sammanlagt fick jag ihop 8,2 km, vilket kändes fantastiskt bra för att vara en tisdagskväll utan planering. Att springa tillsammans är verkligen grejen! //Vickan

Strykjärnet

Industrilandskapet

Åbackarna

Lilla rundan Strömmen runt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras