Terminens sista löpcoachning

Idag gjorde jag terminens sista löpcoachning med #RunacademyNkpg. Jag har varit på alla pass som har varit denna termin, 10 onsdagspass och 2 helgpass. Jag har njutit på alla 12 passen. Att få vara med på deltagarnas löparresa, se dem utvecklas, se lyckan ”när poletten trillar ner”, uppleva kämparglöd och löparglädje tillsammans, få positiv feedback och boost av deltagarna och att få träna tillsammans är ju hur lyxigt och roligt som helst. Jag kommer att sakna detta veckorna framöver. På måndag ska jag operera min högra axel och sedan har jag löpförbud i några veckor, därav kommer jag inte på resterande tre Runacademypass.

Ikväll var det tröskelintervaller med fokus på löpteknik. Under passets gång utvecklades löptekniken och flera av deltagarna sa att det kändes skillnad. Det känns underbart att få löpcoacha dessa människor. Är alldeles varm i hjärtat! //Vickan

RunacademyNkpg

Ikväll löpcoachade jag detta härliga basgäng! Ni är grymma!! Tack!

Terminens sista löpcoachning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras