Julkalender 2020

För tredje året i rad kör jag nu en aktiv julkalender i december – #HappyJulkalender2020. Happy står såklart för en del av mitt bloggnamn, men även att man blir HAPPY när man tränar. Tänk att få känna lycka varje dag fram till jul genom att göra övningarna i julkalendern! I dessa speciella tider, när Corona styr över mycket, är det extra viktigt att få till rutiner, träning och få känna glädje. Alla luckor i denna aktiva julkalender kan göras hemma eller utomhus. Jag hoppas att ni hänger på i år och sprid gärna denna aktiva julkalender. Fysisk aktivitet varje dag fram till jul kommer göra att vi känner oss pigga och glada den sista mörka och kalla månaden på året.

Du gör naturligtvis övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. Mitt mål är att vi ska vara lite aktiva varje dag fram till julafton. Ibland är träningen för den dagen lite mindre och ibland lite mer. Det är datumet som styr. Det kommer ett blogginlägg varje dag med information om dagens aktivitet. Då finns det även förslag på hoppfria varianter, de dagar det är hopp med. För mig är intervaller löpning, men vill du hellre powerwalka, cykla/spinna, köra på crosstrainer eller roddmaskin så gör du det. Det ska kännas bra för dig! Om du lägger upp bild eller film på Instagram, tagga gärna #happyjulkalender2020.

Eftersom jag har en nyopererad axel har jag förberett blogginläggen några veckor innan operationen. Detta eftersom jag inte hade en aning om vad jag kunde göra för övningar efter operationen. Jag kommer dock att köra denna julkalender varje dag irl också, även om vissa dagar kommer att vara anpassade efter min axeloperation.

Om knappt en vecka kör kalendern igång!!

Hoppas att du får en riktigt HAPPY DECEMBER! Kram från Vickan

Julkalender 2020

Tecknade bilder från Ola Art@ola_art på instagram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras