Veckans löppass: 12 backintervaller

Årets tredje löppass och därmed även tredje löpningen efter axeloperation. Jag har verkligen saknat att bli riktigt trött, så idag tog jag chansen att köra backintervaller under min löprunda idag. Kanske lite tidigt att börja med intervaller, men det kändes bra när jag höll på (och även nu efteråt). Jag valde en ganska liten backe ock sprang inte på för fullt, men kunde ändå trycka på lite mer än övriga rundan. En riktigt skön känsla att behöva stanna på toppen av backen efter intervallerna och andas ut ordentligt. Denna vecka blev visst veckans löppass: 12 backintervaller på en söndag. Målet är att tips om löppass på torsdagar i fortsättningen. //Vickan

Veckans löppass:

Löpning till en backe som passar dig.
Spring 12 snabba intervaller uppför backen.
Jogga nedför.
Fortsätt löpningen efter eget önskemål.

Jag avslutade passet med crunches och benböj, innan jag stretchade ordentligt.

Veckans löppass: 12 backintervaller

Backintervaller

Löpning

Veckans löppass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras