Bästa ”medicinen”

Idag har jag varit på jobbet för första gången på tre månader. Jag är fortfarande sjukskriven, men har valt att jobba deltid hemifrån i fem veckor nu. Det var en anspänning att köra bil i 30 min enkelt resa och att träffa elever och personal live igen. Jag har ju typ bara varit på vårdcentralen, apoteket, akuten och hos fysioterapeuten under dessa tre månader. Så omställningen blev stor med en arbetsdag på plats. Mycket trevligt, men ojojoj så trött jag var när jag åkte hem. Orkade knappt byta om till löparkläder men tvingade mig ut. Jag vet ju att jag alltid mår bra av löpning. Det är verkligen bästa ”medicinen” mot allt (typ…). Och OM jag blev nöjd att jag tog mig ut. Naturen var magisk – sol, knallblå himmel, en massa snö och jag var helt ensam i skogen. Kroppen blev helt lugn, jag kände ett härligt rus i kroppen och jag kom på mig själv att jag sprang och log.

Jag ÄLSKAR att löpning och naturen ger så mycket energi tillbaka!!! //Vickan

Vinterlöpning

Bästa ”medicinen”

Vinterskog

Asicsrunning Broddar

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras