Veckans löppass: tröskelintervaller i olika längd

Veckans löppass: tröskelintervaller i olika längd innebär 7 intervaller i olika längd varav 6 av dem har en fartökning i slutet av intervallen. Detta var en kul variant på intervallpass, när det hände lite olika saker. Jag tyckte att första 10 min tröskelintervallen var jobbigast. Det blev härliga 8 km in på måbrakontot. //Vickan

Så här såg passet ut:

Uppvärmning

10 min tröskelintervall – 90 sek gåvila
5 min tröskelintervall, varav sista 1 min fartökning – 90 sek gåvila
3 min tröskelintervall, varav sista 1 min fartökning – 90 sek gåvila
4 x 2 min tröskelintervall, varav sista 30 sek fartökning – 30 sek joggvila mellan dessa 2 min intervaller

Nedvarvning

Tröskelintervaller

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras