Premiär för kortbent

2 april och långfredag, idag blev det premiär för kortbent. Det blåste ganska mycket kall vind, även om solen värmde. Så det var skönt att ha långärmat upptill. Så härligt att var ledig en fredag och kunna spring när man vill på dagen. Jag tog långfrukost och sedan kaffet vid soffan. Mysigt. Efter lite fix och städ hemma kom jag ut vid 11-tiden. Vi har fått nya trailskor från Runacademy (Salomonskor), som jag ville inviga. Passade på att springa på små kuperade skogsstigar för att verkligen testa skorna. De kändes riktigt sköna och hade bra grepp mot underlaget. Jag valde att springa på tre bergskammar som vi har i mitt närområde. Det blev en runda på 5,6 km. Det kändes häftigt att springa på kammen och med sluttning eller brant ner på båda sidor. Det blev även ett fredagshopp såklart.

Jag har ju haft problem med andningen sista veckorna. Efter att ha varit i kontakt med vårdcentralen, ska jag nu testa en allergitablett de dagar jag springer. Det kändes faktiskt som att luftvägarna kändes mer fria och fräscha, men andningen var fortfarande tung. Jag ska fortsätta att testa detta tills jag får en tid hos astmasjuksköterskan.

Hoppas att ni får en riktigt fin och mysig påskhelg.//Vickan

Traillöpning

Fredagshopp

En favorit i ”min skog” – mittenbergskammen.

Bergskam

Skogslöpning

Härliga och underbara skogsstigar!

Skogsstig

Ett par av terminens nya skor som löpcoach för Runacademy. Salomon Supercross Blast.

Salomon trailskor

Bergskam

Mina första blåsippor som jag ser live.

Blåsippor

Vickan

Dessa allergitabletter är det som jag testar just nu.

Allergitabletter

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras