Femklövern springer igen

Det blir oftast vi fem som springer tillsammans på lördagar. Femklövern springer igen alltså. Våra gemensamma löparrundor är alltid energiboostande. Dessa härliga människor är glada, vi peppar varandra och vi startar och slutar alltid tillsammans. Vi anpassar farten så att den passar alla, utifrån dagsform. Och afterruncoffee såklart.

Mina allergitabletter ger resultat, så troligtvis beror andningsproblemen delvis på allergi (som jag inte visste om att jag hade!). Jag har inga andra allergisymtom, än andningen när jag springer utomhus. Tabletterna har definitivt hjälpt, men inte till 100. Kanske behöver jag någon annan medicin istället. Jag är ändå riktigt tacksam för att inte behöva stanna typ 100 gånger under en milrunda. //Vickan

Femklövern springer igen

Lunnsjön

Igelsjön

Femklövern

SPringer tillsammans

Herrsjön

afterruncoffee

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras