Jag visar favoritrundan

Lördag morgon! Jag längtar alltid till våra gemensamma löprundor med start kl. 09.00. Ibland är vi bara två, ibland är vi många. Men det är alltid några som kan. Perfekt start på lördagen! Idag visade jag min favoritrunda för Pär och Niklas. Den är en favorit eftersom det är så varierande, med trailiga skogsstigar, grusväg, nedför och uppför, utsikt och djupaste skogen, sjö och vitsippsdal. För att inte tala om sista km på rundan – bara uppför! Vitsippsdalen, eller Auroraparken som den heter, är iordninggjord ganska nyligen, så det var inte lika mycket vitsippor som det brukar vara. Men ändå en grön och vit matta med vårblommor. Det var bra geggigt längst ner vid Yxbacken och Familjebacken. Fötterna sjönk ner som i kvicksand. Att avsluta rundan med lite härligt snack, summering av rundan ihop efteråt är kanon. Dessutom med kaffe, Vitamin Well och kanelgifflar. Längtar redan till nästa lördag. //Vickan

Jag visar favoritrundan

På grusvägen vid Ågelsjön.

Ågelsjön

Vårlöpning

Auroraparken mellan Hults Bruk och Yxbacken.

Auroraparken Hults Bruk

Vitsippor

Yxbacken

Yxbacken och Familjebacken nedifrån. Ojoj, så geggigt det var här längst ner!

Familjebacken

afterruncoffee

Dagens runda var lite kuperad…

Dagens runda

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras