Härligt paket i samarbete med Runningshop.se

Idag kom ett härligt paket med posten. Det var lycka i en kartong, med ett par nya Asics löparskor och en fin ”I ❤️ Running” hood. I samarbete med Runningshop.se får jag nu chansen att springa i mina favoritskor i uppdaterad modell. Förra våren köpte jag Asics Gel Nimbus Lite och nu blev det Asics Gel Nimbus 23. Eftersom jag har en löparfri dag idag, blev det en promenad i nya skorna istället. Måste ju liksom testa dem direkt😍. Min nya fina marinblå hood kommer att bli ny favoriten. Perfekt i storlek och jag älskar budskapet på bröstet!! //Vickan

Runningshop.se

I love running

Asics Gel Nimbus 23

Kanonsnygga snören på skorna, som dock var lite korta eftersom jag vill ha dem genom alla snörhål.

Löparskor

Asics Gel Nimbus 23

Mintgröna och fina. Älskar färgen och så glad att jag inte fastnar i att bara ha svarta skor (som jag alltid hade i början).

Detaljer

Definitivt ny favvotröja!! Vill nog ha en i varje färg…

Vickan

Hoppglad

38 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras