1000 reps

Hur häftigt är det inte att göra 1000 reps en helt vanlig onsdag!? Vad innebär då detta? Jo, 10 övningar, 10 reps i 10 omgångar. Alltså 1000 reps. Då jag fortfarande är begränsad i mina axlar/armar, så valde jag att köra ben, rumpa, mage och rygg. Jag tipsar även om några varianter för armar och axlar nedan. Då byter du ut några av övningarna mot dessa för att då ska få med hela kroppen. Ett perfekt pass som tar lite plats, kan köras nästan var som helst och du kan köra ensam eller tillsammans. //Vickan

10 övningar:

10 burpees (jag körde squathopp)
10 crunches
10 squats
10 rygglyft
10 utfall
10 vadhäv
10 mountainclimbers (jag körde benlyft)
10 upphopp
10 armhävningar (jag körde diagonallyft)
10 sumosquats

Squathopp

Ovan squathopp och nedan crunches.

Crunches

Squats

Ovan squats och nedan rygglyft.

Rygglyft

Utfall

Ovan utfall och nedan vadhäv.

Vadhäv

Benlyft

Ovan benlyft och nedan upphopp.

Upphopp

Diagonallyft

Ovan diagonallyft och nedan sumosquats.

Sumosquats

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras