Stnky bag

Nästan lite för bra för att vara sant… Nu slipper jag använda plastpåsar för att skilja på svettig och smutsig tvätt med ren tvätt i bagaget eller i träningsväskan. Bra att dessutom kunna lägga saker som är lite extra känsliga för fukt i en egen liten påse. Helt plötsligt blev packningen så mycket bättre och fräschare. Jag testar denna packpåse i samarbete med STNKY bag. Det är en påse som låser in dålig lukt, fukt och bakterier. Dessutom kan du bara öppna dragkedjan, vrida påsen inochut och den blir en tvättpåse. Hur smidigt som helst. Jag testar Stnky bag nu på resan till Åre, men ser även fram emot att sönerna får använda påsarna till sina fotbolls- och träningskläder.

Stnky bags finns i två storlekar (standard och XL). Standard har storleken: 36 x 46 cm, 13 lit och XL har storleken: 46 x 64 cm, 26 lit. Den finns i fyra färger (svart, grå, vinröd och skogsgrön) och materialet är återvunnen polyester. //Vickan

STNKY bag

Perfekt med en hängare på påsen, så att man kan hänga upp den i omklädningsrummet eller på en krok i badrummet.

STNKY bag

STNKY bag

Jag packar rena träningskläder i påsen på vägen till Åre. Perfekt att ha alla kläder samlat. På hemvägen kommer påsen att vara fylld med smutskläder istället.

Packpåse Stnky

30 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras