Flipbelt Elite

Jag använder Flipbelt på alla mina löprundor. Det som alltid är med är mobilen, mobilstativ och nyckel. När jag är löpcoach har jag inte med stativet, men istället en linda, tidtagarur och ett papper med passets upplägg. Nu har det äntligen kommit ett nytt Flipbelt med några funktioner jag har saknat – Flipbelt Elite. Det har en vattentålig ficka med blixtlås. Perfekt både för svett inifrån och regn utifrån! Detta nya Flipbelt har även antiglidpunkter med silikon. Kanonbra när man har kläder där det annars kan glida upp och ner på. Den har även en dragkedja på sidan om man inte vill kliva i och ur Flipbelt med geggiga skor.

Jag har alltid ett Flipbelt vid löpning och vandring, men även ibland när jag har kläder som inte har några fickor. Eller när jag är utomlands och inte vill ha handväska med mina värdesaker. Jag tycker det är jätteskön att ha mobilen runt midjan, istället för på armen. Dessutom är mobilen (kameran!!) mycket mer lättillgänglig när den är på magen. Man kan ta fram och lägga ner den under löpning. Love it!! //Vickan

Flipbelt Elite

Flipbelt Elite

Löpning med Flipbelt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras