Löprunda i Trysilfjellets Hytteområde

Jag kände mig inte färdig med aktiviteter för dagen. Så efter lite kaffe och mellanmål drog jag på mig löparkläderna och sprang en löprunda i Trysilfjellets Hytteområde. Det finns verkligen inte några helt platta partier i fjällen… Tyvärr strulade min löparklocka åter igen med GPS-funktionen och registrerade inte första delen av rundan. Tråkigt att inte få karta på hela rundan jag sprang. Dock hade jag Apple watchen på också, så där registrerades hela rundan.

Älsk på magiska vyer när man springer här i fjällen. Jag såg bland annat Trysilfjellets topp, där vi toppbestigit idag. //Vickan

Löprunda i Trysilfjellets Hytteområde

Utsikt

Trysilfjellets Hytteområde

Fjällöpning

Trysilfjellets topp

Trysilfjellets topp

Fjällöpning

Vickan

Karta över dagens runda

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras