Aktiv julkalender 2021

För fjärde året i rad kör jag nu en aktiv julkalender i december – #HappyJulkalender2021Happy står såklart för en del av mitt bloggnamn, men även att man blir HAPPY när man tränar. Tänk att få känna lycka varje dag fram till jul genom att göra övningarna i julkalendern! Jag hoppas att ni hänger på i år och sprid gärna denna aktiva julkalender. Fysisk aktivitet varje dag fram till jul kommer göra att vi känner oss pigga och glada den sista mörka och kalla månaden på året.

Du gör naturligtvis övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. Mitt mål är att vi ska vara lite aktiva varje dag fram till julafton. Ibland är träningen för den dagen lite mindre och ibland lite mer. Det är datumet som styr. Det kommer ett blogginlägg varje dag med information om dagens aktivitet. Då finns det även förslag på hoppfria varianter, de dagar det är hopp med. För mig är intervaller löpning, men vill du hellre powerwalka, cykla/spinna, köra på crosstrainer eller roddmaskin så gör du det. Det ska kännas bra för dig! Om du lägger upp bild eller film på Instagram, tagga gärna #happyjulkalender2021, så kan vi peppa varandra under december.

Om en vecka kör kalendern igång!!

Hoppas att du får en riktigt HAPPY DECEMBER! Kram från Vickan

Happy julkalender 2021

2 kommentarer
  1. Jag blev så glad när jag hittade dina aktiva julkalendrar. Vilken inspiration och så tacksamt att få allt serverat.

    1. Tack för din kommentar Malin. Din kommentar försvann bland en massa spam, så tyvärr såg jag den först idag. Jag blir jätteglad över att du gillar mina aktiva julkalendrar!! TACK för din återkoppling! Kram från Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras