Veckans löppass: 30 sek intervall – 30 sek jogg

Veckans löppass: 30 sek intervall – 30 sek jogg innebär att du först springer 30 sek snabbt för att sedan springa 30 sek i lugnare tempo. Upprepa detta 5 gånger, vilket innebär 5 min. Jogga sedan lugnt i 5 min, för att sedan påbörja ytterligare ett block med 30 sek intervall – 30 sek jogg Jogga 5 min sammanhängande. Vill du ha ett längre pass kör du ytterligare ett block. Jag valde att köra två omgångar samt uppvämning och nedvarvningsjogg.

Jag valde att köra på löpbandet, då jag kan springa sammanhängande här. Pga av post-covid har jag svårare att springa utomhus utan att stanna. //Vickan

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

30 sek snabb intervall – 30 sek jogg
x 5

5 min jogg

30 sek snabb intervall – 30 sek jogg
x 5

5 min jogg

10 min nedvarvningsjogg

Veckans löppass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras