Tänk att jag kom till fjällen en gång till i år

Det här är lycka! Tänk att jag kom till fjällen en gång till innan vintern. Vi är i Lindvallen några dagar och ska njuta av natur och ledighet. Jag älskar verkligen att vara i fjällen!!

Efter många timmar i bilen, var det fantastiskt skönt att springa ur kroppen. Jag har inte tränat på 9 dagar, sedan jag tog kortisonsprutan i muskelfästet. Så därför kändes det nog extra underbart att komma ut och få springa lugnt. Det regnade nästan hela tiden, men det gjorde ingenting. 5 min gå uppvärmning och sedan 30 min lugn löpning. Hade lite känning i fästet, men aldrig ont.

Väderapparna lovar regn och dimma alla dagar vi ska vara här, så vi är förberedda på blött och lite gegga. Vi tar det som det kommer helt enkelt.

Tidigare i år har vi varit i Trysil i mars och åkte utför och sprang, Trysil i april och sprang, Trysil i augusti och vandrade och så Sälen nu. Jag passar i fjällen😃❤️!! //Vickan

Löpning i Lindvallen

Lindvallen

Valle

Löpning i Lindvallen

Lindvallen

Fjällöpning

Gustavsbacken

Löprunda i Lindvallen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras