Ett sommarmål

Jag mår bäst av ett aktivt liv. När jag jobbar sitter jag still otroligt mycket och går som mest typ 2500 steg på en hel arbetsdag. Jag gillar mitt jobb, men tycker inte om att det är så stillasittande. Så ett av mina sommarmål är att ha en aktiv sommar – att varje dag gå minst 10.000 steg. Jag startade mitt sommarmål/utmaning första måndagen på mitt sommarlov (20/6) och hittills har jag lyckats nå mitt mål, trots flera långa dagar i bil. En av dagarna i Trysil tredubblade jag dessutom mitt dagsmål och gick hela 31.157 steg. En hemmadag när regnet fullkomligt vräkte ner och jag höll på att tvätta, packa upp och packa för nästa lilla semestertripp hade jag svårt att få ihop mina 10.000 steg. Då kom lilla sonen på att jag skulle springa upp och ner i trappan. 20 vänder upp och 20 vändor ner blev det och på kvällen var dagsmålet nått! Jag använder mitt aktivitetsarmband Garmin Vivosmart för att hålla koll på stegen. Det är en tydlig och bra app som Garmin har (Garmin Connect) och en enorm fördel är att löparklockan Forerunner 225 synkroniseras i samma app. Allt på ett ställe alltså. Det gillas!! //Vickan

Garmin Vivosmart

160625 Stegrekord

Garmin connect kalender juni

Mitt sommarlov började måndag 20 juni. De helblåa strecken innebär att jag nått mitt dagsmål på 10.000 steg eller mer. Streckat betyder att jag inte uppnått målet… Ni ser ju hur det såg ut innan sommarlovet började – mest streckat! De helgröna strecken är löppassen jag har gjort. Fjällvandringar, powerwalks och annan träning registrerar jag inte i denna app, bara dagliga steg och löpning. Jag har uppnått mitt mål hittills! 3,5 vecka har gått av mitt sommar lov, lika länge är kvar. Jag fortsätter min aktiva sommar och hoppas att nå målet med helblåa streck fram till jobbstart i augusti!

Garmin connect kalender juli

42 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras