Nu har det vänt!!! ✌️

Denna vecka vill jag bara dra ett stort svart streck över!! I måndags kväll drabbades jag ju av halsböld. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare och hoppas att jag slipper höra ordet igen… Jag har faktiskt aldrig varit så sjuk tidigare! Jag har sovit mig igenom veckan. Endast ätit flytande med sked. Proppat i mig penicillin och värktabletter. I fredags fick jag en akuttid på öron-näsa-hals för att ta bort halsbölden, då penicillinet inte lyckats få det att försvinna. Både lördag och söndag fick jag åka till Linköping, då Norrköping inte har någon verksamhet på helgen och dränera bölden. När läkaren idag sa att jag inte behövde komma mer, då kom det faktiskt glädjetårar!! Vilken pärs detta har varit!!

Igår kom vändningen! Då kom livet lite tillbaka igen, även om det är en bit kvar… Jag kunde få i mig potatismos, vilket smakade gudomligt gott efter en vecka med bara flytande. Idag orkade jag till och med vara med när minsta sonen lämnades av på Stadium Sports Camp för en veckas kanonkul fotbollsläger! Dock blir det lugnt resten av dagen… Jag får inte göra något pulshöjande fram till nästa söndag, men kortare och lugna promenader är ok. Det blir en prövning för mig att hålla mig så lugn!! Efter nästa söndag fick jag börja träna igen, men skulle känna efter ordentligt. Naturligtvis kommer jag att känna efter extra noga – för mer sjuk tänker jag INTE bli!

Snart är jag på G igen! Att det nu har vänt och att jag börjar må bättre igen, känns som en stor härlig seger✌️!! //Vickan

Veckans som varit:

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras