Smoothie för att ge energi…

Jag är inte speciellt pigg just nu… Eller helt ärligt, jag är faktiskt helt off. Har sovit mig igenom två dagar, får i mig flytande föda med sked & har tappat tre kilo. Febern pendlar & kroppen värker. Tror ärligt talat inte att jag varit så här sjuk någon gång tidigare. Halsböld var något helt nytt för mig & jag önskar aldrig att detta kommer tillbaka igen. Mannen försöker på flera sätt att få i mig flytande med energi i. Det som funkat bäst är faktiskt hemmagjord smoothie. Jag kan inte äta hela hallon, men att han har toppat smoothien med hallon för att göra mig lite gladare, det funkar definitivt! Och det är kärlek det!! I denna smoothie är det banan, vaniljyoughurt, äpple, hallon & blåbär. Den är helt slät & inga stora bitar kvar. Funkar bra att äta sakta med sked. //Viktoria

Och så här intas den, med sked i sängen…. Stegräknaren säger 328 steg för dagen & klockan är 16.00. Som ni förstår händer det inte mycket i mitt liv just nu, mer än att bara fokusera på att bli frisk!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras