Stadslöpning i Gävle

Nu är vi hos svärföräldrarna i Gävle. Löparskorna var såklart med i packningen & jag hann med en powerwalk till fina Hemlingby på lördagen & en löprunda i stan i morse. De har ju inget operahus, men väl ett konserthus. Så eftersom jag lyckats fota löprundor framför operahus i flera städer, så fick det bli det även i Gävle. //Vickan

I morse fick jag med mig 16-årige sonen ut på löpturen, trots att klockan bara var 08.00. Han springer lite snabbare än mannen (som jag brukar springa med), så idag fick kroppen sig en liten utmaning. Sonen fick dock hålla igen lite, eftersom jag inte riktigt vågar gå på för fullt än. Men absolut den snabbaste rundan i sommar. Drygt 7 km blev det idag.

En staty av löparen Gunder Hägg står utanför Strömvallen i Gävle.

Från gårdagens powerwalk till Hemlingby. Vacker utsikt över Gävle högst upp på Hemlingbybacken.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras