Badutflykt till Morro Jable

Idag åkte vi på badutflykt till Morro Jable, på sydöstra Fuerteventura. Det kallas ”Europas Hawaii”. Det var en otroligt bred och fin sandstrand, som kantades av alldeles turkost vatten. Alldeles lagom stora vågor. Folk promenerade fram och tillbaka hela tiden längs strandkanten. Jag gick naturligtvis också en ganska lång promenad – underbart härligt! Jag som är en stor badkruka, tog mod till mig och doppade mig. Det var inte iskallt, men definitivt kallt. Så någon simning blev det inte idag, bara ett uppfriskande dopp.

Vi låg en stund i den härliga sanden och tog oss sedan förbi fyren upp till strandpromenaden. Här var det liv och rörelse. Vi satt på en uteservering och åt god lunch. Sedan strosade vi runt och tittade lite i affärer. Jag samlar på julgranskulor från resmålen vi åker till. Jag frågade i alla souvenirbutiker, men ingen hade en julgranskul med Fuerteventura på. Synd. Det hade varit roligt att hänga upp i granen i december och på nytt påminnas om denna resa. Det blev en mycket bra dryg halvdag i Morro Jable. Tänk att känslan från morgonen höll i sig hela dagen… Life in a happy way! //Vickan

Morro Jable beach

Glädjehopp

En sån här bra dag kräver flera glädjehopp !

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras