Tidig morgonlöpning i blåsten

I morse sprang jag själv igen. Det blev en tidig morgonlöpning i blåsten. Gummisnodden till flätan blåste bort och tofsen yrde runt ordentligt i den kraftiga vinden. Den var bara en enda stor tova när jag kom hem.

Jag har så många fina och mäktiga löparminnen att ta med mig hem härifrån. Och ändå så har jag drygt ett dygn kvar här på La Pared. Så jag hinner säkert skapa något mer.

Jag tar typ 10 kort på allt, är så imponerad av mäktigheten i naturen. Kan inte få nog och vill dokumentera allt för att få med mig som härliga minnen hem. Även om verkligheten ändrar sig med vågorna, så ser ju korten nästan likadana ut.  Bara att himlen kanske har olika mycket moln. Det blir ett stort jobb att sortera alla foton när jag kommer hem .

Idag ska minsta sonen gå på surfskola. Det blir första gången ever som han har en surfbräda i handen, så det ska bli mycket spännande att få följa honom från stranden idag. //Vickan

Morgonlöpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras