Fartlek i hettan

Tisdagar har visst blivit intervalldag. Tredje tisdagen i rad som jag kör någon variant av intervaller. Idag blev det fartlek i hettan. Kul att använda sig av naturen för att bestämma hur långt eller kort man ska springa intervaller. Termometern stod på 27 grader i skuggan, de första svettdropparna kom i pannan redan efter några meter och vattenflaskan var ett måste. Det är verkligen ett lyft att ha löparglasögon på sig. Flugor och andra flygfän slår mot glasögonen och det är sååå skönt att slippa få dem i ögonen. Nu måste jag bara stänga munnen också… Dagens runda blev tuff, trots endast 5,5 km. Undrar hur det ska gå för alla Stockholmmaratonlöpare på lördag i värmen?!? Se till att ni fyller på med vätska ordentligt!! //Vickan

Fartlek i hettan

Toppen av Familjebacken. Här är det fullt med lupiner och hundkex nu. Vacker utsikt över Bråviken.

Intervaller

Toppen av Yxbacken. Långt där nere på vägen, brukar jag springa ibland när jag springer hem från Ågelsjön.

Supertrött när jag landade hemma på altanen. Så skönt att ligga en stund i skuggan.

27 grader. Kändes som 35….

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras