Fredagshopp vid fyren

Fredag! En innehållsrik arbetsvecka är slut. Skolavslutning och student för våra elever. Det är alltid intensivt på jobbet innan ett längre lov. Så idag var det lite extra härligt att få avsluta veckan med ett löppass tillsammans med en kollega och ett fredagshopp vid fyren. Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan sommarlov.

Jag trodde att vi skulle springa 5-6 km, men det blev en runda utmed Göta Kanal från Söderköping till Mem och därmed 11 km. Varmt. Motvind. Svettigt. Vackert. Härligt. Och så himla trevligt med sällskap av Carolina. Hoppas att vi får till fler gemensamma pass även framöver.

Jag sprang till Mem för tre veckor sedan – lite varmare då, men otroligt härligt idag med. //Vickan

Ett fredagshopp längst ut vid fyren i Mem.

Fredagshopp vid fyren

Slussen vid Mem

Söderköping

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras