Ord saknas…

Ord saknas… 
Jag får inte in i huvudet hur folk kan säga eller ens tänka det som uttryckts mot Jimmy Durmaz efter gårdagens VM-match mot Tyskland. Svenska landslaget är ett lag. Vi är med dem i med- och motgång. Laget vinner, laget förlorar. Det är spelets regler.

Sport i alla former ska ge energi, ska vara roligt, ska berika, ska hålla samman. Vi är förebilder för alla barn och unga som växer upp – låt oss alla visa det i handling också. Det är några få som sprider ondska och hat, men vi är väldigt många fler som sprider kärlek och rätt budskap! Låt aldrig ondskan ta över. Den besegras med kärlek! Sport engagerar. Visst kan man bli besviken efter en förlust, helt okej – MEN att utsätta någon för kränkningar, trakasserier och hot är ALDRIG ok!

Starkt tal av Jimmy⚽️❤️ !

Se Jannes och Jimmys tal här.

Ord saknas...

#fuckrasism

 

2 kommentarer
  1. Jag fattar inte heller! Hur kan man göra detta till en rasistisk sak & vem är det egentligen som tar sig ”rätten” att skriva grova hot och kränkningar i sociala medier??? Bra att fotbollsförbundet har polisanmält.

    1. Jag håller med dig Jennie – bra att det är polisanmält. Många tror att de är säkra att skriva vad som helst på sociala medier. Hoppas att de verkligen förstår allvaret i vad de skriver efter all backup som Durmaz och fotbollslandslaget har fått efter detta! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras