Landskamp Sverige – Spanien

Mina familj är fotbollsnördar. Ja, inte jag direkt – men övriga tre. Jag är definitivt fotbollsnörd när det gäller sönernas matcher, då missar jag inte en enda. Men att sitta och titta på ligafotboll på tv är inte min grej. Landskamper är dock något extra. Ikväll är hela familjen i Stockholm och på Friends Arena för att titta på Landskamp Sverige – Spanien. Vi har varit på en hel del landskamper på Friends Arena tidigare. Häftig stämning och kul att se bra fotboll. Dagens match slutade 1 – 1. Publiksiffran blev 49.712. Mäktigt mycket folk. Min favoritspelare idag var Kristoffer Olsson. Vår kväll avslutades dock med en p-bot på 750 kr. Tyvärr var det väntat, då vi inte hittade någon annan parkering…

Barnen har dessutom varsitt favoritlag, Manchester United och FC Barcelona. De har haft sina favoritlag sedan de var riktigt små. Kul att de håller kvar vid ”sina lag”. Tack vare deras enorma intresse har vi varit på fotbollsresor både i England och i Spanien. Senast var på påsklovet när vi såg FC Barcelona vinna mot Real Sociedad på Camp Nou. MÄKTIGT! Vi har även varit två gånger i Manchester. Ena gången flyttades tyvärr matchen och vi fick se en ersättningsmatch i London istället, Arsenal – West Ham på Emirates. Andra gången såg vi Manchester United spela hemma på Old Trafford, med både Wayne Rooney och Zlatan på plan. MÄKTIGT! Så utan att vara fotbollsnörd, så kan jag ändå älska att dela upplevelsen med mina söner och min man. För att se lyckan i sönernas ögon är det bästa jag vet. Det slår till och med löpningen….😉 En gång i Göteborg såg vi dessutom båda favoritlagen mötas. Lyckan var gigantisk när vi även stod utanför Manchester Uniteds spelarhotell och fick autografer av spelarna.

Tänk så underbart att få brinna så mycket för något, som sönerna gör för sin fotboll. Och som jag gör för träning. Det förgyller verkligen livet! //Vickan

Landskamp Sverige - Spanien

Fotbollsbiljetter

Friends Arena
Fotbollslandskamp
Line up
Svenska flaggan

Friends Arena

2 kommentarer
  1. Barnen framför spelarna är från min dotters lag + barn från samma klubb (Åkers styckebruk) 👍😀

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras