Manchesterlöpning

Vi fick till ytterligare en morgonlöpning i Manchester. Denna dag vaknade vi upp till blå himmel och sol. Vi valde Manchesterlöpning att upptäcka en annan del av staden och var ute redan kl. 07.00. Vi sprang i området som kallas Corridor Manchester. Det är Oxford Road, där bland annat University of Manchester och Manchester Royal Infirmary (University Hospitals) ligger. Det är så trevligt att alla löpare hälsar på varandra! Det är som att vi är en enda stor familj världen över ;-). Det var ju likadant i Gdansk för en månad sedan, då hälsade vi också på varandra på morgonlöpningen. Underlaget var bara asfalt här i Manchester, men trots löpning på asfalt två dagar i rad och otroligt mycket promenerande på dagarna (mellan 25.000-30.000 steg per dag!!), så mår benhinnorna finemang. Lycka!! //Vickan

Löpning genom University of Manchester

University of Manchester bestod av flera mäktiga och vackra gamla byggnader. Vilken häftig miljö att plugga i!

University of Manchester

Löpning University of Manchester

Manchester Rusholme

Inte så mycket liv och rörelse strax efter 7…

Manchester Rusholme

Löprundan kanske inte ser så rolig ut när det är fram och tillbaka på samma väg, men springer man på ena sidan dit och andra sidan hem, så hinner man uppleva och upptäcka olika saker. Dessutom vaknade Manchester upp ordentligt under vår tid vi sprang.

Corridor Manchester

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras