Utsikt och manchester

Efter två kvällar uppkurad i soffan med biverkningar från Covidspruta nr 3, så var det förlösande skönt att komma ut i skogen igen. Mina fantastiska 3 S – Skogen, Solen och Springa (vilket kan bli 4 S med Sällskap). Underlaget var riktigt utmanande idag med mycket is, en del snö och lite barmark. På ett ställe fick jag krypa😅 för att komma över en stor isplätt. det blev en lugnare och lite kortare runda än vanligt, då svullnaden i axel och armhåla gjorde armpendlingen lite mer yvigare än vanligt.

Jag tog mig till Yxbacken, som var alldeles nypistad och fin. Jag har stor respekt för att inte förstöra i skidbacken eller i dragna skidspår. Idag var det dock så hårt och isigt i underlaget, att det inte ens syntes när jag fredagshoppade. En otroligt härlig och energigivande löprunda. Bra start på helgen och ett skönt avslut på första hela arbetsveckan efter julledigheten. //Vickan

Löpning med utsikt

Att få bo så här fint! Här på toppen av familjebacken, med utsikt över Bråviken.

Manchester - nypistat

Det blåste mer eller mindre storm. Ni ser på min jacka hur uppblåst den är av blåsten.

Yxbacken

Vinterlöpning

Fredagshoppet på manchester (nypistat) och med sol och blå himmel. Livet!

Fredagshoppet

Familjebacken

Ovan Familjenbacken och nedan Yxbacken.

Yxbacken

Isigt underlag Icebug

Isigt och snöigt underlag. Helt klart utmanande. Jag har blivit harigt rädd för att halka efter mina vurpor och för att skydda min axel.

Snöigt underlag Icebug

Lillsjön

Här på Lillsjön sprang jag för en vecka sedan. Då såg det ut så här!!

is på Lillsjön

 

1 kommentar
  1. I know this web site provides quality dependent articles and extra information, is there any other web site which
    gives these kinds of data in quality?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras