Längdrekord ✌️

Yes, jag fixade det! Idag var tanken att jag och mannen skulle köra sista långpasset inför trailhalvmaran nästa helg. Vi sprang från Ågelsjön till Sörsjön – två fina större badsjöar utanför Norrköping. Det var lite drygt 8 km enkel väg. Det är grusväg hela vägen, men det går ganska mycket upp och ner. När vi kom tillbaka till Ågelsjön kände jag att benen hade kraft kvar och det var nästan 2 km kvar till mitt längdrekord. Mannen avslutade vid 16 km och gick och badade. Jag sprang 2 km till och kom upp i över 18 km! Känner mig grymt stolt över det. Huden stramade av saltet, precis som när man har badat i Medelhavet.

Jag springer alltid med min Garmin löparklocka, den har dessutom en speciell betydelse för mig (läs om det här). Tidigare har jag haft ett aktivitetsarmband som mäter antal steg. Sedan i våras har jag istället en Apple Watch. Tyvärr gillar jag inte kartan i den när man har sprungit och så saknar jag lite andra funktioner. Därav springer jag med båda . En för att registrera löppasset ordentligt och en för att mest hålla kolla på steg och att ”mina ringar” stängs. Dessa två klockar brukar visa i stort sett samma längd, men idag skilde det 600 meter av någon konstig anledning. //Vickan

Längdrekord

Running

Vackert utmed grusvägen.

Grusväg

Jag doppade handen i Sörsjön och sedan doppade jag handen i Ågelsjön.

Här är jag vid badplatsen i Sörsjön.

Lite lockande att gå efter Apple Watchen, men eftersom jag alltid har sprungit med Garmin Forerunner klockan, så känns det som att det är den jag får gå efter.

Apple Watch Garmin Forerunner 225

Dessa ben är jag lite extra stolt över idag!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras