Strandfredagshopp

Vilken dag vi har haft! Idag åkte hela familjen till Varamobaden i Motala. Jag älskar detta ställe. Är ju delvis uppvuxen här, så det kanske gör sitt till ! Vi var på stranden strax före 10. Då var vi nästan ensamma – superskönt. Stranden, sanden, botten, vattnet. Love it! Det blev ett strandfredagshopp idag. Att det skulle vara fredagen den 13:e är inget jag oroar mig för. Min äldsta son är född den 13:e, så det är snarare ett turnummer om man tänker på datum för oss.

Det var en varm dag idag. Jag är ju en badkruka, men jobbar på att bli modigare i vattnet. Så idag blev det faktiskt flera dopp, trots att det visst bara var runt 20 grader.

Min rygg är tack å lov lite bättre idag, men att sitta i en solstol en hel dag funkar inte. Halvsatt lite, stod upp en hel del (mest med fötterna i vattnet) och låg på en filt. Variation funkade fint. Bilresan dit och hem var jobbigast för ryggen. Nu ska jag ut på en lång slowwalk med efterföljande stretch och foamroller – denna kombo har visat sig vara bästa medicinen för ryggen.

För att sammanfatta dagen – life in a happy way! //Vickan

Strandfredagshoppet

Zebra flipflop

Varamon i Motala

Bildbevis på bad:

Vättern

Långgrundt och härligt fin och vågig sandbotten.

Varamobaden

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras