Skagsvola

Vi tillbringar några dagar i vackraste Trysil. Vi har varit i Trysil de flesta vintrar sedan 1996, men vi har bara varit i Trysil en sommar tidigare (för två år sedan). Nu åkte vi hit igen – jag älskar verkligen det här stället. Vi har toppbestigit flera toppar tidigare, men idag hittade vi en ny topp – Skagsvola. Den ganska tuffa vandringen, kombinerad med löpning vissa sträckor, gav en fin belöning när vi kom ovanför trädgränsen och fick se utsikten över sjön Engeren. Vi åt lunch på toppen och mycket bättre ställe att luncha på kan man knappast ha.

Efter toppbestigningen stannade vi till och tog ett dopp i Nybergsund. Häftigt att bada och se Trysilfjellet i bakgrunden.

Detta var en av mina vackraste löpvyer någonsin!!! //Vickan

Skagsvola

Norgesemester

Norgerunning

2xunorge

Bad i Nybergsund med Trysilfjellet i bakgrunden.

8 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras