Anmäld till löpargrupp

Yeah! Jag har tänkt så länge, men det har liksom aldrig blivit av. Efter lite snack med sönerna (som egentligen behöver skjuts just denna tid på onsdagar), så tyckte båda att jag absolut skulle vara med i löpargruppen. Så nu är det gjort – jag är anmäld till löpargrupp hos Runacademy i Norrköping. Jag känner till några av ledarna (delvis sedan Vårrusetträningarna), så jag ser verkligen fram emot onsdagskvällar under hösten!

Jag var med på ett löparkonvent med Runacademy för två år sedan. Verkligen en inspirationsdag.

Det ska bli riktigt kul att utveckla löpningen, då det är den träningsform som jag utför mest!

Ikväll blev det en liten bonuslöpning. Det var ju så varmt ute, så jag kunde inte låta bli, trots löpfri dag. //Vickan

Anmäld till löpargrupp

Anmäld till löpargrupp

Löpargrupp Runacademy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras