Alltid träna den förste och den siste

När Lina och jag hade bloggen tillsammans, så hade vi ett litet eget motto – starta och sluta alltid månaden med ett träningspass. Vi såg till att alltid träna den förste och den siste varje månad. Detta sitter i hos mig, så jag har fortsatt med det. Att starta igång månaden med ett träningspass sätter liksom ribban att det ska bli en aktiv månad. Att köra ett träningspass sista dagen, gör att man slutar månaden på topp. Och förhoppningsvis har det varit en massa pass däremellan… Jag gillar att leva ett aktivt liv, så att starta igång och avsluta med träningspass passar mig utmärkt! //Vickan

alltid träna den förste och den siste

Nu är höstmånaden här och det känns i luften att det är lite friskare. Bladen börjar även bli gula och röda.

Höstlöpning

Skogslöpning

3 kommentarer
  1. Bra motto och inställning. Starta och sluta på topp – det gillar jag. Copy paste på det motto!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras