Sommarlöpning i september

När solen och den blåa himlen äntligen visar sig igen efter en veckas frånvaro… Sommarlöpning i september. Lycka i hela själen. Söndagsrundan med mannen blev på 13,5 km och det blev en förlängd variant av min favoritrunda. Men istället för att avsluta med Familjenbacken uppför, så sprang vi ut på cykelvägen på asfalt tillbaka. Vi fick ändå uppför sista km, men inte lika tokbrant som slalombacken. Jag ökade farten efter 7 km och höll den farten ända till avslutande uppförsbacken sista km. Då slog jag av på farten lite, men höll ändå högra fart än första halvan av rundan. Känner mig riktigt nöjd med dagens runda – på många sätt! Underlaget var kuperad skogsstig, grusväg och asfalt. En riktigt blandning alltså.

L O V E L Y  to run today! //Vickan

Sommarlöpning i september

Söndagsrundan

Jag älskar att springa på skogsstigar med mycket rötter och stenar.

Trailrunning

Vi kom ut från skogen vid mitten på Ågelsjön. Sprang grusvägen till Hults bruk och till Yxbackens fot.

Favoritrundan

Norrköping

2 kommentarer
    1. Fantastiskt ställe att springa på. Älskar skog och natur. Känner mig lycklig som bor så fint vid naturen. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras